јадења со телешко

KGP_3538 teleski biftek

Бифтек (350г)

(телешки бифтек, сос)

800 ден

Вкупно:

800

ден

KGP_6128muskul del posto

Мускул Дел Посто (300г)

(телешки мускул, мешан зеленчук, сос)

410 ден

Вкупно:

410

ден

KGP_6379 becka snicla teleska

Телешка бечка шницла

(телешки бифтек)

410 ден

Вкупно:

410

ден