Сега може да нарачате online!

Одберете јадење и посакуваната количина.

Кликнете да се додаде во кошничка. Кога ќе завршите со додавање на производите, кликнете на самата кошничка. Внатре ќе бидат сите јадења кои ги имате одбрано. Доколку се е во ред, кликнете на „Продолжи“. Внесете ги Вашите податоци во соодветните полиња.

Ќе добиете повик.

Повикот е со цел да се потврди нарачката, да Ви го кажеме времето и начинот на испорака.

Уживајте во вкусната храна!

За ресторанот

Делпосто

Ресторанот “ДЕЛ ПОСТО” се наоѓа во центарот на град Прилеп. На само педесетина метри од саат кулата, на цветната улица ќе го најдете местото каде ќе ги пробате највкусните несекојдневни оброци од кујните низ целиот свет. Нашите гости се карактеризираат како големи гурмани кои уживаат во различните вкусови на секогаш свежо припремената и вкусна храна. За вкусните оброци се грижи нашиот професионален куварски тим кој има посетено многу курсеви и семинари за здрава и свежа храна. Се што имаме направено е направено со многу љубов и грижа за Вие да уживате и се чувствувате прекрасно и посебно во нашиот ресторан. Повелете во ДЕЛ ПОСТО.

Резервирај маса

Сега можете да резервирате маса online. Внесете ги Вашите податоци во соодветните полиња и ќе Ви испратиме потврда преку е-маил или телефон.
Ве чекаме!

 

Вашето име (задолжително)

Вашиот телефон (задолжително)

Број на маси

Забелешка

Галерија

Контакт

Контактирајте нé

Име *

Е-маил *

Порака