јадења со свинско

KGP_6084becka snicla svinska

Бечка шницла (450г)

(свинско каре)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_3507

Роловано свинско со пршута (400г)

(свинско каре, спанаќ, морков)

280 ден

Вкупно:

280

ден

KGP_3460 svinski medaloni

Свински медаљони (400г)

(свинско каре, маслинки)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_3452 svinski raznik

Свински ражнич со зеленчук (400г)

(свинско каре, мешан зеленчук)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_3541 rebro

Свинско ребро со сос (350г)

(свинско ребро во фурна, сос)

220 ден

Вкупно:

220

ден