јадења со пилешко

KGP_3477 delposto stek

Дел Посто стек (400г)

(пилешки стек, сланина, кашкавал, печурки, сос)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_3509

Пилешки Прсти (250г)

(пилешки стек, ханимастед сос)

190 ден

Вкупно:

190

ден

KGP_3457

Пилешки ражнич (400г)

(пилешки стек, мешан зеленчук)

210 ден

Вкупно:

210

ден

KGP_6089pileskistek

Пилешки стек (350г)

180 ден

Вкупно:

180

ден

KGP_3489 pilesko kari

Пилешко со кари (350г)

(пилешки стек, кари сос)

230 ден

Вкупно:

230

ден

KGP_3466 tako

Пилешко тако (300г)

(пилешки стек, тако сос, тортиља, домат, марула)

220 ден

Вкупно:

220

ден

KGP_3475

Полнет стек со кајмак (400г)

(пилешки стек, кајмак, сос)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_3496

Роловано пилешко (400г)

(пилешки стек, спанаќ, морков, сос)

260 ден

Вкупно:

260

ден

KGP_3446 tika

Тика (300г)

(пилешки стек, компир, кромид)

210 ден

Вкупно:

210

ден