пици и пастрмајлии

KGP_6022 pica margarita

Маргарита – мала (400г)

(кечап, кашкавал)

230 ден

Вкупно:

230

ден

KGP_6022 pica margarita

Маргарита – голема (520г)

(кечап, кашкавал)

300 ден

Вкупно:

300

ден

KGP_6022 pica margarita

Маргарита – фамилијарна (1620г)

(кечап, кашкавал)

620 ден

Вкупно:

620

ден

KGP_3462 pica

Капричиоза – мала (450г)

(кечап, шунка, кашкавал, печурки)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_3462 pica

Капричиоза – голема (550г)

(кечап, шунка, кашкавал, печурки)

320 ден

Вкупно:

320

ден

KGP_3462 pica

Капричиоза – фамилијарна (1720г)

(кечап, шунка, кашкавал, печурки)

660 ден

Вкупно:

660

ден

KGP_6020 pica movi

Мови – мала (450г)

(кечап, врат, кашкавал, печурки)

280 ден

Вкупно:

280

ден

KGP_6020 pica movi

Мови – голема (570г)

(кечап, врат, кашкавал, печурки)

360 ден

Вкупно:

360

ден

KGP_6020 pica movi

Мови – фамилијарна (1720г)

(кечап, врат, кашкавал, печурки)

700 ден

Вкупно:

700

ден

KGP_6024pica vegetarjanska

Вегетаријана – мала (450г)

(кечап, кашкавал, мешан зеленчук)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_6024pica vegetarjanska

Вегетаријана – голема (570г)

(кечап, кашкавал, мешан зеленчук)

320 ден

Вкупно:

320

ден

KGP_6024pica vegetarjanska

Вегетаријана – фамилијарна (1720г)

(кечап, кашкавал, мешан зеленчук)

650 ден

Вкупно:

650

ден

KGP_6072 pinaca cetiri sirena

4 cheese – мала (450г)

(кечап, кашкавал, моцарела, горгонзола, фета)

280 ден

Вкупно:

280

ден

KGP_6072 pinaca cetiri sirena

4 cheese – голема (570г)

(кечап, кашкавал, моцарела, горгонзола, фета)

340 ден

Вкупно:

340

ден

KGP_6072 pinaca cetiri sirena

4 cheese – фамилијарна (1720г)

(кечап, кашкавал, моцарела, горгонзола, фета)

710 ден

Вкупно:

710

ден

KGP_6031pica del posto

Дел Посто – мала (520г)

(кечап, врат, кулен, пршута, кашкавал, печурки, павлака)

310 ден

Вкупно:

310

ден

KGP_6031pica del posto

Дел Посто – голема (700г)

(кечап, врат, кулен, пршута, кашкавал, печурки, павлака)

400 ден

Вкупно:

400

ден

KGP_6031pica del posto

Дел Посто – фамилијарна (1900г)

(кечап, врат, кулен, пршута, кашкавал, печурки, павлака)

770 ден

Вкупно:

770

ден

FZR_5521 pica so rukola

Пица со рукола – мала (520г)

(кечап, кашкавал, домат, рукола, пармезан)

280 ден

Вкупно:

280

ден

FZR_5521 pica so rukola

Пица со рукола – голема (700г)

(кечап, кашкавал, домат, рукола, пармезан)

340 ден

Вкупно:

340

ден

FZR_5521 pica so rukola

Пица со рукола – фамилијарна (1900г)

(кечап, кашкавал, домат, рукола, пармезан)

680 ден

Вкупно:

680

ден

KGP_6050pileska pastrmalija

Пилешка пастрмајлија – мала (420г)

(тесто, пилешко месо)

200 ден

Вкупно:

200

ден

KGP_6050pileska pastrmalija

Пилешка пастрмајлија – голема (700г)

(тесто, пилешко месо)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_3472 pastrmalija

Свинска пастрмајлија – мала (420г)

(тесто, свинско месо)

210 ден

Вкупно:

210

ден

KGP_3472 pastrmalija

Свинска пастрмајлија – голема (700г)

(тесто, свинско месо)

260 ден

Вкупно:

260

ден

KGP_3449 topeno sirene

Топено сирење (400г)

(фета, кашкавал, фурнаринки)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_3449 topeno sirene

Топено сирење со врат и печурки (450г)

(фета, кашкавал, врат, печурки, фурнаринки)

280 ден

Вкупно:

280

ден