пасти и ориз

KGP_6101amatricana

Аматричана (500г)

(тестенини, домати, кромид, лук, моцарела, пршута, пармезан)

260 ден

Вкупно:

260

ден

KGP_3471 spageti boleneze

Болоњезе (500г)

(тестенини, болоњезе сос, пармезан)

220 ден

Вкупно:

220

ден

KGP_6062pasta vegetarjanska

Вегетаријански тестенини (500г)

(тестенини, мешан зеленчук, бел сос, пармезан)

200 ден

Вкупно:

200

ден

KGP_3441 rizo

Вегетаријанско рижото (450г)

(ориз, мешан зеленчук)

160 ден

Вкупно:

160

ден

KGP_6066pastadel posto

Дел Посто паста (500г)

(тестенини, вргањ, моцарела, домат, свински бифтек, пармезан)

270 ден

Вкупно:

270

ден

KGP_6049 pasta karbonara

Карбонара (500г)

(тестенини, сланина, печурки, бел сос, пармезан)

220 ден

Вкупно:

220

ден

KGP_6077pasta karuzo

Карузо (450г)

(тестенини, брокула, мелено месо, бел сос, пармезан)

230 ден

Вкупно:

230

ден

KGP_3490 lazana

Лазања (400г)

(тестенини, болоњезе сос, кашкавал, печурки, бел сос, пармезан)

230 ден

Вкупно:

230

ден

KGP_6008 rizoto morsko

Морско рижото (450г)

(ориз, морски плодови, мешан зеленчук)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_6043pileska pasta

Паста со лисичарка (500г)

(тестенини, лисичарка, сос)

240 ден

Вкупно:

240

ден

FZR_5527 pasta so rukola

Паста со рукола (500г)

(тестенини, рукола, пармезан)

200 ден

Вкупно:

200

ден

KGP_6412 pasta so tuna

Паста со туна (500г)

(тестенини, мешан зеленчук, туна)

210 ден

Вкупно:

210

ден

KGP_6081pasta so morski plodovi

Паста фрути ди маре (450г)

(тестенини, морски плодови, сос, пармезан)

250 ден

Вкупно:

250

ден

KGP_6112pesto pasta

Песто (450г)

(тестенини, песто сос, пармезан)

200 ден

Вкупно:

200

ден

KGP_6043pileska pasta

Пилешки тестенини (500г)

(тестенини, пилешко месо, брокула, печурки, бел сос, пармезан)

220 ден

Вкупно:

220

ден

KGP_3441 rizo

Пилешко рижото (450г)

(ориз, пилешки стек, мешан зеленчук)

180 ден

Вкупно:

180

ден

KGP_3441 rizo

Рижото со јајце (450г)

(ориз,  јајце, мешан зеленчук)

170 ден

Вкупно:

170

ден

KGP_3441 rizo

Рижото со вргањ (450г)

(ориз, вргањ, мешан зеленчук)

200 ден

Вкупно:

200

ден

KGP_6012 rizoto so slanina

Рижото со сланина (450г)

(ориз, сланина, мешан зеленчук)

190 ден

Вкупно:

190

ден

KGP_3441 rizo

Рижото со смрчак (450г)

(ориз, смрчак, мешан зеленчук)

350 ден

Вкупно:

350

ден

KGP_6097tortelini  pasta

Тортелини (400г)

(тестенини, бел сос, пармезан)

230 ден

Вкупно:

230

ден