морска храна и риби

KGP_6138krbi porcija

Краби

160 ден

Вкупно:

160

ден

KGP_3522

Лосос (300г)

800 ден

Вкупно:

800

ден

KGP_3512

Морски коктел (400г)

700 ден

Вкупно:

700

ден

KGP_6396 nivicki

Нивички (250г)

200 ден

Вкупно:

200

ден

KGP_3525 pastrmka

Пастрмка (1000г)

800 ден

Вкупно:

800

ден

KGP_6107ligni pohovani

Поховани лигњи (250г)

270 ден

Вкупно:

270

ден

KGP_6131 sushi

Суши (300г)

(алга, ориз, краставица, авокадо)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_6131 sushi

Суши (300г)

(алга, ориз, краставица, авокадо, краба)

280 ден

Вкупно:

280

ден

KGP_6131 sushi

Суши (300г)

(алга, ориз, краставица, авокадо ,краба, кавијар)

300 ден

Вкупно:

300

ден

KGP_3528 cipura

Ципура (1000г)

1300 ден

Вкупно:

1300

ден

KGP_6122skampi na bela buzara

Шкампи на бузара (300г)

350 ден

Вкупно:

350

ден