мексиканска храна и јадења по порачка

KGP_3480 meksikanska porcija

Мексиканска порција (450г)

(свинско каре, царевка, црвен грав, боранија, тако сос, тортиља, домат)

250 ден

Вкупно:

250

ден

KGP_3466 tako

Тако (350г)

(тортиља, тако сос, свинско каре, домат, марула)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_6411 posno grne

Посно грне (300г)

(мешан зеленчук)

190 ден

Вкупно:

190

ден