десерти

KGP_6146

Stonehenge

100 ден

Вкупно:

100

ден

KGP_6393

Вафли

(мед, бадеми)

100 ден

Вкупно:

100

ден

KGP_6384 vafli

Вафли

(овошје, шлаг, топка сладолед)

100 ден

Вкупно:

100

ден

KGP_6370 ovosna salata

Овошна салата

120 ден

Вкупно:

120

ден

KGP_6115

Палачинка

(крем и банана)

90 ден

Вкупно:

90

ден

KGP_6124

Палачинка

(мед и ореви)

90 ден

Вкупно:

90

ден

FZR_1346 pita so jabolki

Пита со јаболка

130 ден

Вкупно:

130

ден

KGP_6143rojal desert

Ројал

100 ден

Вкупно:

100

ден