вегетаријански јадења

KGP_6062pasta vegetarjanska

Вегетаријански тестенини (500г)

(тестенини, мешан зеленчук, бел сос, пармезан)

200 ден

Вкупно:

200

ден

KGP_3441 rizo

Вегетаријанско рижото (450г)

(ориз, мешан зеленчук)

160 ден

Вкупно:

160

ден

FZR_5527 pasta so rukola

Паста со рукола (500г)

(тестенини, рукола, пармезан)

200 ден

Вкупно:

200

ден

KGP_6024pica vegetarjanska

Вегетаријана – мала (450г)

(кечап, кашкавал, мешан зеленчук)

240 ден

Вкупно:

240

ден

KGP_6024pica vegetarjanska

Вегетаријана – голема (570г)

(кечап, кашкавал, мешан зеленчук)

320 ден

Вкупно:

320

ден

KGP_6024pica vegetarjanska

Вегетаријана – фамилијарна (1720г)

(кечап, кашкавал, мешан зеленчук)

650 ден

Вкупно:

650

ден