4 вкусови (550г)

(тиро, урнебес, цаѕики, крем салата)

240 ден

Вкупно:

240

ден

Бекендекс (300г)

(јајца, сланина, кашкавал, домат)

170 ден

Вкупно:

170

ден

Бечка шницла (450г)

(свинско каре)

280 ден

Вкупно:

280

ден

Биено сирење на скара (100г)

140 ден

Вкупно:

140

ден

Бифтек (350г)

(телешки бифтек, сос)

1200 ден

Вкупно:

1200

ден

Болоњезе (500г)

(тестенини, болоњезе сос, пармезан)

250 ден

Вкупно:

250

ден

Вегетаријански сендвич – голем (250г)

(лепче, посен кашкавал, зеленчук)

190 ден

Вкупно:

190

ден

Вегетаријански сендвич – мал (250г)

(лепче, посен кашкавал, зеленчук)

160 ден

Вкупно:

160

ден

Вегетаријански тестенини (500г)

(тестенини, мешан зеленчук, бел сос, пармезан)

240 ден

Вкупно:

240

ден

Вегетаријанско рижото (450г)

(ориз, мешан зеленчук)

220 ден

Вкупно:

220

ден

Грчка салата (400г)

(домат, краставица, кромид, сирење, маслинки)

160 ден

Вкупно:

160

ден

Даска со сирења 350 гр. (500г)

(овчо, кравјо, горгонзола, пармезан, кашкавал, моцарела)

500 ден

Вкупно:

500

ден

Даска со сирења 700 гр. (500г)

(овчо, кравјо, горгонзола, пармезан, кашкавал, моцарела)

900 ден

Вкупно:

900

ден

Дел Посто паста (500г)

(тестенини, вргањ, моцарела, домат, свински бифтек, пармезан)

310 ден

Вкупно:

310

ден

Дел Посто стек (400г)

(пилешки стек, сланина, кашкавал, печурки, сос)

310 ден

Вкупно:

310

ден

Италијанска салата (550г)

(домат, моцарела, пршута, марула, крутанги, пармезан, бел сос)

270 ден

Вкупно:

270

ден

Карбонара (500г)

(тестенини, сланина, печурки, бел сос, пармезан)

260 ден

Вкупно:

260

ден

Клуб Сендвич (250г)

(леб, врат, кашкавал, печурки, помфрит, домати, марула)

220 ден

Вкупно:

220

ден

Кравјо сирење (100г)

110 ден

Вкупно:

110

ден

Лазања (400г)

(тестенини, болоњезе сос, кашкавал, печурки, бел сос, пармезан)

300 ден

Вкупно:

300

ден

Лосос (300г)

900 ден

Вкупно:

900

ден

Мексиканска порција (450г)

(свинско каре, царевка, црвен грав, боранија, тако сос, тортиља, домат)

310 ден

Вкупно:

310

ден

Мексиканска салата (550г)

(марула, црвен грав, царевка, домат, туна, чипс, род ајленд сос)

250 ден

Вкупно:

250

ден

Морски коктел (400г)

880 ден

Вкупно:

880

ден

Морско рижото (450г)

(ориз, морски плодови, мешан зеленчук)

310 ден

Вкупно:

310

ден

Овошна салата

150 ден

Вкупно:

150

ден

Овчко сирење (100г)

150 ден

Вкупно:

150

ден

Ордевер (400г)

(врат, шунка, кулен, чајна, кашкавал)

300 ден

Вкупно:

300

ден

Палачинка со крем и банана

(крем и банана)

110 ден

Вкупно:

110

ден

Палачинка со мед и ореви

(мед и ореви)

110 ден

Вкупно:

110

ден

Паста со туна (500г)

(тестенини, мешан зеленчук, туна)

250 ден

Вкупно:

250

ден

Паста фрути ди маре (450г)

(тестенини, морски плодови, сос, пармезан)

290 ден

Вкупно:

290

ден

Пастрмка (1000г)

900 ден

Вкупно:

900

ден

Песто (450г)

(тестенини, песто сос, пармезан)

220 ден

Вкупно:

220

ден

Печурки (150г)

120 ден

Вкупно:

120

ден

Печурки Вргањ (150г)

290 ден

Вкупно:

290

ден

Пилешка салата (500г)

(марула, пилешки стек, кашкавал, царевка, бел сос, пармезан)

260 ден

Вкупно:

260

ден

Пилешки Прсти (250г)

(пилешки стек, ханимастед сос)

240 ден

Вкупно:

240

ден

Пилешки ражнич (400г)

(пилешки стек, мешан зеленчук)

290 ден

Вкупно:

290

ден

Пилешки стек (350г)

210 ден

Вкупно:

210

ден