појадоци и предјадења

KGP_6005 jajce na oko

Јајце на око

40 ден

Вкупно:

40

ден

KGP_6027 bekendeks

Бекендекс (300г)

(јајца, сланина, кашкавал, домат)

150 ден

Вкупно:

150

ден

KGP_5975 sirene bijano na skara

Биено сирење на скара (100г)

110 ден

Вкупно:

110

ден

KGP_6040 pica sendvic

Вегетаријански сендвич (250г)

(лепче, посен кашкавал, зеленчук)

140 ден

Вкупно:

140

ден

KGP_6399 daska so sirena

Даска со сирења (500г)

(овчко, кравјо, горгонзола, кашкавал, сирни намаз)

500 ден

Вкупно:

500

ден

KGP_3483 klub sendvic

Клуб Сендвич (250г)

(леб, врат, кашкавал, печурки, помфрит, домати, марула)

190 ден

Вкупно:

190

ден

KGP_5972 sirene kravjo

Кравјо сирење (100г)

80 ден

Вкупно:

80

ден

KGP_5971 sirene ovcko

Овчко сирење (100г)

120 ден

Вкупно:

120

ден

KGP_6372 ordever

Ордевер (400г)

(врат, шунка, кулен, чајна, кашкавал)

210 ден

Вкупно:

210

ден

KGP_5989pecurki na skara sampinoni

Печурки (150г)

100 ден

Вкупно:

100

ден

KGP_6104 pecurki vrgan

Печурки Вргањ (150г)

330 ден

Вкупно:

330

ден

KGP_5986 piroska

Пирошка (150г)

80 ден

Вкупно:

80

ден

KGP_6040 pica sendvic

Пица Сендвич (300г)

(лепче, шунка, кашкавал, печурки, домат, марула, павлака)

220 ден

Вкупно:

220

ден

KGP_3521 pomneti pecurki

Полнети печурки (200г)

(шампињони, кашкавал, горгонзола, кулен, сланина, домат)

150 ден

Вкупно:

150

ден

KGP_5996 pohovan kaskaval

Похован кашкавал (100г)

100 ден

Вкупно:

100

ден

KGP_5983pohovan crn domat

Похован црн домат (150г)

90 ден

Вкупно:

90

ден

KGP_5987 pohovana brokula

Похована брокула (150г)

90 ден

Вкупно:

90

ден

KGP_6015 daska pohovana

Похована даска (600г)

(пирошка, кашкавал, тиквици, црн домат, зденки, печурки, брокула)

450 ден

Вкупно:

450

ден

KGP_5993 pohovana zdenka

Похована зденка

30 ден

Вкупно:

30

ден

KGP_5984pohovani tikvicki

Поховани Тиквички (150г)

90 ден

Вкупно:

90

ден

KGP_6058przeni lepcina so casa jogurt

Пржени лепчиња со чаша јогурт

(4 лепчиња, јајца, парче сирење, чаша јогурт)

150 ден

Вкупно:

150

ден

KGP_6040 pica sendvic

Сендвич со пилешко (250г)

(лепче, пилешко месо, кашкавал, домат, марула)

150 ден

Вкупно:

150

ден

KGP_6038hemendeks

Хемендекс (300г)

(јајца, шунка, кашкавал, домат)

140 ден

Вкупно:

140

ден